Prosječna vrijednost NFL momčadi porasla za 14 posto

Prema podacima Forbesa, prosječna vrijednost NFL momčadi sada iznosi 3.5 milijarde dolara.

15. godinu zaredom kao najvredniji kotiraju Dallas Cowboysi procijenjeni na 6.5 milijardi dolara (Arhiva)
15. godinu zaredom kao najvredniji kotiraju Dallas Cowboysi procijenjeni na 6.5 milijardi dolara (Arhiva)

Američki financijski magazin Forbes objavio je kako je prosječna vrijednog NFL momčadi u posljednjih godinu dana porasla za 14 posto usprkos problemima koje je uzrokovala pandemija korona virusa, prenosi Hina.

Prema podacima Forbesa, prosječna vrijednost NFL momčadi sada iznosi 3.5 milijarde dolara, a 15. godinu zaredom kao najvrjedniji kotiraju Dallas Cowboysi procijenjeni na 6.5 milijardi dolara.

Timovi koji vrijede milijarde dolara

Na drugom mjestu su New England Patrioti koji vrijede 5 milijardi, a slijede New York Giantsi  sa 4.85 milijsrdi, Los Angeles Ramsi sa 4.8 milijardi te Washington Football Team sa 4.2 milijarde.

Aktualni prvaci Tampa Bay Buccaneersi ostvarili su najveći porast vrijednosti od 29 posto i sada su procijenjeni na 2.94 milijarde dolara, dok su na dnu Buffalo Billsi sa 2.27 milijarde dolara.

Izvor: Agencije

Povezane

Timovi američkog nogometa bit će kažnjeni ako njihovi igrači budu klečali tokom izvođenja nacionalne himne. Nova pravila, koja je usvojilo upravno tijelo Nacionalne lige američkog fudbala, nastoje riješiti spor u vezi sa sportistima koji protestuju protiv policijske brutalnosti i rasizma. Igrači koji ne žele stajati dok se intonira himna mogu ostati u svlačionici.

Više iz rubrike Svijet
POPULARNO