Počela druga faza prodaje ulaznica za Mundijal

Ulaznice su u prosjeku 30 posto skuplje nego na prethodnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

S obzirom na kratke udaljenosti između osam stadiona, po prvi put će navijači moći zatražiti ulaznice za dvije utakmice koje se igraju istog dana (Reuters)

Druga faza prodaje ulaznica za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru počela je u utorak i završit će 28. aprila, objavila je FIFA.

Dostupne su četiri vrste ulaznica – ulaznice za pojedinu utakmicu u četiri cjenovne kategorije, od kojih je posljednja rezervirana za stanovnike Katara, ulaznice rezervirane za navijače jedne reprezentacije za cijelu grupnu fazu ili za utakmicu druge faze u kojem će vjerojatno sudjelovati njihova momčad, te ulaznice koje omogućuju pristup za četiri utakmice na četiri različita stadiona.

Ulaznice su u prosjeku 30 posto skuplje nego na prethodnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Ulaznice za finale od 550 i 1.460 eura

Za gledatelje iz inozemstva, cijene pojedinačnih ulaznica za prvo kolo kreću se između 62 i 200 eura za jednu utakmicu. Za finale je potrebno izbrojati između 550 i 1.460 eura.

Cijene ulaznica rezerviranih za stanovnike Katara kreću se od 10 do 190 eura po utakmici.

“Osobe čiji je zahtjev za ulaznicu zadovoljen bit će obaviješteni o ishodu njihovog zahtjeva e-poštom najkasnije do 31. maja”, navela je FIFA.

S obzirom na kratke udaljenosti između osam stadiona koji se nalaze u radijusu od 50 kilometara od središta glavnog grada Dohe, po prvi put će navijači moći zatražiti ulaznice za dvije utakmice koje se igraju istog dana, na startu grupne faze.

Izvor: Agencije