Tragedija na Cetinju: Četiri osobe hospitalizirane, jedna životno ugrožena

Kako danas pišu crnogorski mediji U KCCG hospitalizovane su četiri osobe, ranjene u jučerašnjoj tragediji na Cetinju, od kojih je jedna životno ugrožena i nalazi se na intenzivnoj njezi.

Vlada Crne Gore je sinoć donijela Odluku da, povodom nezapamćene tragedije na Cetinju u kojoj je juče ubijeno 11 osoba, a šest povrijeđeno, proglasi trodnevnu žalost (EPA)

Kako danas pišu crnogorski mediji, u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) hospitalizovane su četiri osobe, ranjene u jučerašnjoj tragediji na Cetinju, od kojih je jedna životno ugrožena i nalazi se na intenzivnoj njezi.

Kako je saopšteno iz KCCG-a jedan pacijent je van životne opasnosti, kao i još dva pacijenta u cetinjskoj bolnici, piše portal RTCG.

Jedan od pacijenta je trenutno stabilan, van životne je opasnosti i smješten je na Klinici za neurohirurgiju.

“Drugi pacijent je nakon prijema operativno zbrinut, ima povrede moždanih struktura i koštanih struktura glave, grudnog koša, životno je ugrožen i nalazi se u Centralnoj intezivnoj jedinici. Treći pacijent ima povredu trbušnih organa, dominantno jetre, operativno je zbrinut i na mjerama dalje intenzivne terapije i monitoringa koji je takođe smješten u intenzivnoj jedinici. Četvrti pacijent ima povrede vrata, grudnog koša, otvoreni prelom desne nadlaktice, takođe operativno zbrinut i dalje zahtijeva tretman u intenzivnoj jedinici”, saopšteno je iz KCCG-a.

Zastave na pola koplja

Kako piše podgorička Pobjeda zbog trodnevne žalosti u Crnoj Gori povodom tragedije koja se juče dogodila na Cetinju kada je u vatrenom obračunu živote izgubilo 11 ljudi, na ulazu u Prijestonicu sve zastave spuštene su na pola koplja.

Vlada Crne Gore je sinoć donijela Odluku da, povodom nezapamćene tragedije na Cetinju u kojoj je juče ubijeno 11 osoba, a šest povrijeđeno, proglasi trodnevnu žalost.

Dani žalosti su subota, nedjelja i ponedjeljak, odnosno 13, 14 i 15. avgust 2022. godine.

Izvor: Agencije