‘Squid Game’ će postati i reality takmičenje

Za razliku od serije, u kojoj se igra na život i smrt, najgora sudbina koja može dočekati 456 igrača u novom takmičenju bit će odlazak kući bez glavne nagrade od 4,56 miliona dolara.

Netflixov 'reality show' snimat će se u Ujedinjenom Kraljevstvu i za početak će uključivati samo engleske govornike (EPA)

Netflixova najgledanija serija neće više biti samo fikcija, jer je taj streaming servis odobrio snimanje “najvećeg reality natjecanja u povijesti”, kako je najavljeno, pod imenom “Squid Game: Izazov”, javlja Reuters.

Za razliku od serije, u kojoj se igra na život i smrt, najgora sudbina koja može dočekati 456 igrača u ovom natjecanju bit će odlazak kući bez glavne nagrade od 4,56 miliona dolara, za koju Netflix tvrdi da je najveća nagrada u povijesti reality showa.

Serija Squid Game je, nakon što je prvi put prikazana u jesen 2021. godine, postala Netflixova najgledanija serija, a prati priču natjecatelja koji igraju dječje igrice kako bi dobili šansu za osvajanje velikih svota novca koji će im promijeniti život.

Igre iz originalne serije, ali i novoosmišljene

Prva sezona drži rekord za najgledaniju Netflixovu seriju svih vremena, a u prvih 28 dana prikazivanja pogledano je ukupno 1,65 milijardi sati serije, kažu iz Netflixa.

U reality natjecanju će kroz 10 epizoda igrači prolaziti igre iz originalne serije, ali i neke novoosmišljene.

Netflixov reality show snimat će se u Ujedinjenom Kraljevstvu i za početak će uključivati samo engleske govornike. Ova najava došla je nekoliko dana nakon što je potvrđena druga sezona originalne serije.

Izvor: Agencije