SP 2018: Konačni spisak Srbije za Mundijal

Kolarov: Reprezentacija Srbije će pred odlazak na Svjetsko prvenstvo odigrati u Grazu dvije prijateljske utakmice, 4. juna protiv Čilea i 9. juna protiv Bolivije (EPA)

Selektor nogometne reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odabrao je danas igrače za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a u odnosu na prvobitni spisak, izbrisani su Aleksandar Jovanović, Matija Nastasić, Mijat Gaćinović i Nemanja Maksimović, prenose agencije.

Krstajić je prvobitno objavio spisak sa 27 igrača, ali je danas, dan pred odlazak u Austriju na nastavak priprema za Mundijal, precrtao četiri igrača.

Reprezentacija Srbije će pred odlazak na Svjetsko prvenstvo odigrati u Grazu dvije prijateljske utakmice, 4. juna protiv Čilea i 9. juna protiv Bolivije.

„Orlovi“ će na SP-u, koje se održava od 14. juna do 15. jula u Rusiji, igrati u Grupi E sa Kostarikom, Švicarskom i Brazilom.

Konačni spisak

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Dmitrović i Predrag Rajković

Odbrana: Antonio Rukavina, Aleksandar Kolarov, Milan Rodić, Branislav Ivanović, Uroš Spajić, Duško Tošić, Miloš Veljković i Nikola Milenković.

Vezni red: Luka Milivojević, Nemanja Matić, Marko Grujić, Adem Ljajić, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Filip Kostić, Andrija Živković i Nemanja Radonjić.

Napad: Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović i Luka Jović.

Izvor: Agencije