Policija istražuje oštećenje na vozilu glavnog hrvatskog odvjetnika

Pozivajući se na neslužbene izvore, mediji su ranije objavili da je na Turudićev automobil pucano iz vatrenog oružja.

Vozilo je prevezeno u prostor policije te se na njemu obavlja uviđaj (Marko Prpic/PIXSELL)

Virovitičko-podravska policija potvrdila je da provodi očevid nakon što je novoimenovani glavni državni odvjetnik Ivan Turudić u petak prijavio oštećenja na automobilu, navodeći da za sada nisu u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke.

Ne navodeći identitet već samo inicijale i godinu rođenja policija je izvijestila da je Turudić „danas pristupio u službene prostorije policije te iznio informacije kako je na vozilu kojim se koristi uočio oštećenja”.

„S obzirom na vrstu oštećenja, vozilo je prevezeno u prostor policije te se na vozilu obavlja očevid. Za sada nismo u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke”, navode u saopćenju.

Pozivajući se na neslužbene izvore mediji su ranije objavili da je Turudiću propucan automobil iz vatrenog oružja, prenosi Hina.

Mehaničari navodno pronašli zrno u automobilu

Večernji list je objavio da je Turudićev automobil propucan u Virovitici, Turudićevu rodnom gradu.

Jutarnji list, pozivajući se na informacije potvrđene iz više izvora, piše da je Turudić uočio rupu na automobilu te ga je, ne znajući kako je nastala, odvezao u servis.

Automehaničari su u vozilu, a navodno je riječ o audiju Q5, pronašli zrno, a Turudić je slučaj prijavio policiji, navodi list.

Turudić, kako se doznaje, ima kuću za odmor u naselju Milanovac kod Virovitice.

Za glavnog državnog odvjetnika Turudić je izabran prošlog mjeseca, uz snažno protivljenje opozicije u Saboru.

Izvor: Agencije