Vučić: Poručujem našem narodu koji živi u Crnoj Gori da smo uz njih

“Građani Srbije, narode, glavu gore imaćemo još rezolucija i deklaracija u regionu”, poručio je Vučić.

Aleksandar Vučić se obratio putem instagrama (instagram/screenshot)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori da će Srbija uvijek biti uz njih i da drže glavu gore, kao i da će Srbija u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta i da neće donositi ishitrena rješenja, prenosi Tanjug

“I ni na koji način nećemo vređati one koji su te odluke, a svakako protiv interesa Srbije donosili”, poručio je Vučić u obraćanju građanima Srbije i srpskom narodu u Crnoj Gori putem instagrama.

“Poručujem našem narodu koji živi u Crnoj Gori da smo uz njih, naše je da držimo glavu uzdignuto, da se borimo i gradimo mir. Živela Srbija i srpski narod”, naveo je Vučić povodom Rezolucije koju je crnogorska skupština usvojila u četvrtak uveče, a kojom se zabranjuje negiranje genocida u Srebrenici.

“Građani Srbije, narode, glavu gore imaćemo još rezolucija i deklaracija u regionu”, poručio je Vučić.

“Sve će biti prepisane britanske rezolucije, Saveta bezbednosti i neke druge rezolucije i svi će da govore kako to nije upereno protiv srpskog naroda, a svima je jasno protiv koga su donete. Ali, mi ćemo nastaviti da razgovaramo sa svima, radimo zajedno sa svima, pokazujemo narodima u okruženju da sa njima želimo da podelimo najbližu saradnju, a Srbiju njenom usponu i njenom rastu niko neće moći da zaustavi”, poručio je predsjednik Srbije.

Izvor: Agencije