Omarosa: Trump nazvao premijera Crne Gore ‘cmizdravom propalicom’

Korisnici društvenih mreža osuđivali su način kako se Trump gurao da bi stao ispred svih (Screenshot / YouTube)

Američki predsjednik Donald Tramp nazvao je crnogorskog premijera Duška Markovića „cmizdravom propalicom (Whiny Punk Bitch)“ nakon objave videa poslije prošlogodišnjeg NATO samita, navodi u svojoj knjizi bivša savjetnica u Bijeloj kući Omarosa Manigault Newman.

Ona u svojoj knjizi  Unhinged: An Insider's Account of the Trump White House navodi da je svom bivšem šefu postavila pitanje nakon što se pojavio video na kojem odgurnuo Markovića.

“Pitala sam ga: ‘Nastupio si malo agresivno. Zašto si to uradio?“, piše u knjizi Newman, prenose američki mediji.

Reklama

“O, on je samo cmizdrava propalica”, odgovorio je Tramp, navodi autorica knjige Unhidged.

Video incidenta odmah je postao viralan, a korisnici društvenih mreža osuđivali su način kako se Trump gurao ispred svjetskih lidera u prvi plan.

Reklama

Knjiga je objavljena jučer, a posvećena je periodu koji je autorica provela u Trumpovoj administraciji. Otpuštena je 20. januara 2018. godine.

Reality u Bijeloj kući

Omarosa Manigault Newman, proslavila se zahvaljujući učešću u reality programu “Šegrt (The Apprentice)” Donalda Trampa.

Ona je u tajnosti je snimala razgovore s predsjednikom, za koga je, počevši od januara 2017, radila u Bijeloj kući kao direktor za komunikacije kancelarije za javne i međuvladine poslove.

Reklama

“Neću biti ušutkana. Neće me uplašiti. Neće me zlostavljati Donald Trump”, rekla je Newman, prenosi AP.

Knjigu Unhidged američki mediji su prokomentarisali kao „11 sočnih anegdota“ iz života u Bijeloj kuću uz američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Izvor: Agencije