Pavković o dolasku Plenkovića u Mostar

Hrvatski premijer Andrej Plenković doputovao je dvodnevnu posjetu Mostaru. Zajedno s predsjedavajućim Predsjedništva BiH Draganom Čovićem upalio je svijeće i položen je vijenac kod spomenika poginulim pripadnicima HVO-a. Sutra ujutro Plenković će se sastati sa predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora BiH. Tema je haška presuda hercegovačkoj šestorki. Hrvatski premijer ranije je izjavio da poštuje presudu, ali […]

Hrvatski premijer Andrej Plenković doputovao je dvodnevnu posjetu Mostaru. Zajedno s predsjedavajućim Predsjedništva BiH Draganom Čovićem upalio je svijeće i položen je vijenac kod spomenika poginulim pripadnicima HVO-a.

Sutra ujutro Plenković će se sastati sa predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora BiH. Tema je haška presuda hercegovačkoj šestorki. Hrvatski premijer ranije je izjavio da poštuje presudu, ali da se ne slaže s nekim njenim dijelovima. Moguću reviziju presude, kako je naveo, može zatražiti samo neko od osuđene petorke, dok bi Hrvatska zatim tražila način da se uključi u slučaj.

U Mostaru je Ivan Pavković.