Sportski magazin – 02.11.2015.

Sportski magazin Al Jazeere i ovog tjedna obrađuje najvažnija sportska zbivanja u svijetu i regiji. O dvije nogometne top-teme iz zagrebačkog studija govori Mario Stanić. Bivši hrvatski reprezentativac, osvajač bronze na Svjetskom prvenstvu 1998., osvrće se na nastup Hrvatske U-17 reprezentacije na Mundijalu u Čileu. Sa Stanićem razgovaramo i o engleskom nogometu, karijeru je završio […]

Sportski magazin Al Jazeere i ovog tjedna obrađuje najvažnija sportska zbivanja u svijetu i regiji.

O dvije nogometne top-teme iz zagrebačkog studija govori Mario Stanić. Bivši hrvatski reprezentativac, osvajač bronze na Svjetskom prvenstvu 1998., osvrće se na nastup Hrvatske U-17 reprezentacije na Mundijalu u Čileu. Sa Stanićem razgovaramo i o engleskom nogometu, karijeru je završio u klubu koji trese najteža kriza u eri Josea Mourinha, FC Chelsea.

Donosimo audio snimke u kojima Sepp Blatter otkriva kako je došlo do raskola s Michelom Platinijem u slučaju domaćinstava svjetskih nogometnih prvenstava.

Bavimo se fenomenom Svjetskog kupa u ragbiju, koji je u posljednjih mjesec i pol u Engleskoj potisnuo nogomet u drugi plan.

Što je footgolf? Kako diše Kotor šest godina nakon titule klupskog europskog prvaka u vaterpolu?

Urednik i voditelj emisije je Tomislav Cvitković.