Tribina

Tribina: Kuda ide Real Madrid

Tema ovosedmične emisije „Tribina“ je Real Madrid. Samo pet dana nakon osvajanja titule prvaka Evrope taj je klub ostao bez trenera. Zinedine Zidane je napustio klupu nakon tri osvojene titule Lige prvaka. Potpuno neočekivano francuski trener je na konferenciji za novinare poručio da odlazi „jer ekipa pod njegovom komandom više ne bi pobjeđivala“. Real se […]

Tema ovosedmične emisije „Tribina“ je Real Madrid. Samo pet dana nakon osvajanja titule prvaka Evrope taj je klub ostao bez trenera. Zinedine Zidane je napustio klupu nakon tri osvojene titule Lige prvaka. Potpuno neočekivano francuski trener je na konferenciji za novinare poručio da odlazi „jer ekipa pod njegovom komandom više ne bi pobjeđivala“. Real se već u noći slavlja u kijevskom finalu počeo „ljuljati“. Ronaldo je poručio da će vidjeti šta dalje. Gareth Bale je prozvao upravo Zidanea da mu nije čestitao nakon utakmice.

U kojem smjeru će krenuti kraljevski klub? Ko će zamijeniti Zidanea? Hoće li Ronaldo otići i kako će najveći klub na svijetu izgledati iduće sezone?

Gosti su: bivši nogometaš Emir Granov i sportski novinar iz Madrida Miho Dobrašin.

Voditelj je Emir Delić.