De Niro: Nikada ne bih glumio Trumpa, ne vidim ništa dobro u njemu

‘Taj tip je totalni monstrum. Nikada ga ne bih glumio jer ne vidim ništa dobro u njemu. Ama baš ništa. U njemu nema ničeg iskupljivog’, rekao je slavni glumac.

'Da li želimo da budemo u svijetu u kojem se živi i uživa, ili u noćnoj mori - glas za Trumpa je glas za noćnu moru, glas za Bidena je povratak u normalu', rekao je De Niro (Sarah Meyssonnier / Reuters)

Holivudski glumac Robert De Niro rekao je da nikada ne bi glumio bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, jer, kako je poručio, “ne vidi ništa dobro u njemu”.

“Suština narednih izbora je Biden protiv Trumpa – da li želimo da budemo u svijetu u kojem se živi i uživa ili u noćnoj mori. Glas za Trumpa je glas za noćnu moru, glas za Bidena je povratak u normalu”, rekao je De Niro, piše The Guardian.

De Niro ne želi da se osjeća onako kako se osjećao nakon izbora 2016. godine, kada “nije mogao da vjeruje šta se desilo”.

Trump De Nira nazvao ‘totalnim luzerom’

“Taj tip je totalni monstrum. Nikada ga ne bih glumio jer ne vidim ništa dobro u njemu. Ama baš ništa. U njemu nema ničeg iskupljivog”, tvrdi De Niro.

De Niro je često kritikovao Trumpa, pa je tako i tokom dodjele Gotham nagrada u decembru govorio protiv njega.

“Bivši predsjednik nas je slagao više od 30.000 puta dok je bio predsjednik i nastavit će tim tempom u osvetničkoj kampanji”, rekao je tada De Niro.

Trump je odgovorio De Niru, nazvavši ga “totalnim luzerom” čiji su glumački talenti “znatno smanjeni”.

Izvor: Agencije