Oglasi

VMRO-DPMNE traži ostavku Vlade Makedonije

Hristijan Mickoski poručio je da će ta stranka nastaviti proteste protiv siromaštva, nepravde, povećanja poreza, promjene imena zemlje i revizije Ustava.
'Izražavamo nezadovoljstvo zbog skandala s korupcijom u Vladi i njene pogrešne politike', poručio je MickoskiFacebook

Opoziciona partija VMRO-DPMNE nastavila je sa protestima protiv Vlade Makedonije i održala još jedne demonstracije u Skoplju.

Demonstranti su se kretali uobičajenom rutom, krenuvši ispred sedišta partije, da bi stigli do zgrade Vlade, gde je čelnik partije Hristijan Mickoski održao govor, javila je agencija MIA.

"Izražavamo nezadovoljstvo zbog skandala sa korupcijom u Vladi i njene pogrešne politike", rekao je Mickoski.

Protesti će biti nastavljeni

"Ako ova Vlada ne uspe da osigura bezbednost, ekonomski razvoj, bolji standard života, posao za svakog mladog čoveka u 2019. godini, mi ćemo je zameniti drugom, koju će predvoditi VMRO-DPMNE i koja će, obećavam vam to, sve pomenuto pretvoriti u stvarnost", rekao je opozicioni čelnik.

Dodao je da će ta stranka nastaviti da protestuje protiv siromaštva, nepravde, povećanja poreza, promene imena zemlje i revizije Ustava.

Agencija MIA je podsetila da je VMRO-DPMNE pre nekoliko sedmica objavio da će svake srede protestovati ispred zgrade Vlade, kao i da namerava da organizuje proteste širom Makedonije.

Izvor: Al Jazeera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.