Kokeza ništa ne zna o duelu Džajića i Čovića

Potpredsjednik beogradskog nogometnog kluba Crvena zvezda Slaviša Kokeza izjavio je u srijedu navečer kako nema informacije o sukobu predsjednika kluba Dragana Džajića i potpredsjednika Nebojše Čovića, kao i da vjeruje kako bi Džajić obavijestio najbliže saradnike o tome da je podnio ostavku, prenosi agencija Tanjug.

Kokeza je za RTS rekao u večernjim satima u srijedu da je prije nekoliko sati stigao na Marakanu, “ali da ni Džajić ni Čović nisu na stadionu“, a da od ljudi koji su prisutni niko ne raspolaže informacijom da je došlo do sukoba.

Kada je u pitanju ostavka prvog čovjeka beogradskog kluba, on je istakao da misli kako su to samo obične priče.

„Što se tiče predsednika kluba, on je pre svega ozbiljan i odgovoran čovek i da je tako nešto uradio mislim da bi nas, najbliže saradnike, obavestio o tome“, rekao je Kokeza.

Navodi o fizičkom sukobu

Beogradski mediji prenijeli su tokom srijede da je predsjednik Zvezde Džajić podnio ostavku na tu funkciju poslije fizičkog sukoba sa potpredsjednikom Čovićem.

Džajić je, navodno, udario Čovića poslije kraće prepirke, a nakon toga napustio stadion uz odluku da više neće da bude na čelu „crveno-belih“.

Čović je nedavno javno kritizirao Džajića i njegove saradnike kako sporo rade i ne rješavaju nagomilane probleme u klubu.

Kao primjer toga, Čović je naveo da nisu potpisani sporazumi sa užičkom Slobodom i čačanskim Borcem o reguliranju dugova, poslije čega bi ovi klubovi trebali povući mjenice.

Džajić je krajem prošle godine prvo došao na čelo Radne grupe, a potom je ponovno izabran za predsjednika na Skupštini na kojoj je na funkciju došao i Čović.

Izvor: Agencije