Direktor Telekoma Srbija verbalno napao potpredsjednicu SSP-a

Iz SSP su naveli da se incident dogodio dok je Marinika Tepić iznosila 'pitanja od javnog interesa zbog čega je Telekom došao u stanje predbankrota' (Twitter/Marinika Tepi?)

Stranka slobode i pravde (SSP) optužila je danas direktora ljudskih resursa Telekoma i kako se navodi, funkcionera Srpske napredne stranke (SNS) Draška Markovića za verbalni napad na potpredsednicu SSP Mariniku Tepić tokom njenog obraćanja novinarima ispred sedišta te kompanije u Beogradu. 

Iz SSP su naveli da se incident dogodio dok je Marinika Tepić iznosila “pitanja od javnog interesa zbog čega je Telekom došao u stanje predbankrota”, piše Beta.

“Konferencija Marinike Tepić brutalno je prekinuta napadom Draška Markovića, inače člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke, koji je vrijeđao da nema pravo da stoji ispred Telekoma i tom prilikom je počupao mikrofon snimatelju koji je radio prenos uživo na Fejsbuku”, naveli su iz Stranke slobode i pravde.

 Snimak incidenta

Ocijenili su da vrijeđanje Marinike Tepić i “napad koji je obilovao prijetnjama i fizičkim obračunom sa opremom, pokazuje da SNS ima problem sa zahtjevima za istragu, kako su očerupali Telekom za nekoliko stotina miliona eura”. 

Marinika Tepić je na svom Twitter profilu objavila snimak incidenta na kojem se vidi kako Marković uklanja mikrofon postavljen ispred sjedišta Telekoma u Beogradu. 

Prethodno je potpredsjednica SSP-a izjavila da je zvanično podnijela upit Telekomu Srbija o kupovini Adria media grupe i tabloida Kurir, ali da odgovor nije dobila.

“Kojim tačno pravnim licima je plaćeno 239 miliona evra naših para, koje se u Telekomovim izveštajima navode za produkciju medijskog sadržaja, ako već znamo za aferu Kopernikus”, upitala je Marinika Tepić.

Izvor: Agencije