Oglasi

Bračnom paru doživotni zatvor zbog zlostavljanja djece

David i Louise Turpin osuđeni su tokom potresnog suđenja na kojem su neka od njihove djece prvi put govorili javno o zlostavljanju.
Presuda je donijeta godinu dana nakon što je 17-godišnja kćerka Turpinovih uspjela da iskoči kroz prozor njihove kuće i pozove policijuEPA

Bračni par iz Kalifornije, koji je priznao krivicu za višegodišnje zlostavljanje 12-ero svoje djece, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora. 

David i Louise Turpin osuđeni su tokom potresnog suđenja na kojem su neka od njihove djece prvi put govorili javno o zlostavljanju, javio je AP.

Jedna od njihovih kćerki je kroz suze rekla da su joj "roditelji oduzeli čitav život, ali da će ga ona sada vratiti i uzeti u svoje ruke".

Vezani lancima i izgladnjivani

Presuda je donesena godinu dana nakon što je 17-godišnja kćerka Turpinovih uspjela da iskoči kroz prozor njihove kuće i pozove policiju.

Ona je prijavila da su neki od njenih sestara i braće bili vezani lancima za krevete i izgladnjivani.

Izvor: Agencije

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.