Podijeli

Šarić: Oštar stav ministra unutrašnjih poslova Crne Gore

Šarić: Oštar stav ministra unutrašnjih poslova Crne Gore

Smijenjeni predsjednik opštine Budva Marko Carević i njegov šef kancelarije saslušani su u Specijalnom tužilaštvu Crne Gore - zbog krivične prijave za zloupotrebu službenog položaja.

Odbornici Demokratskog fronta i Demokrata danas su ponovo pokušali da uđu u zgradu Opštine, u čemu ih je sprečila policija, koja nije pustila nikoga da uđe u zgradu, uključujući zaposlene.

Carević je od policije tražio da mu dostave papir da je Opština zatvorena, a nakon uvjeravanja da ni predstavnicima novoformirane gradske većine neće biti omogućen ulazak, pozvao je okupljene građane da se raziđu.

U Budvi se od prošle sedmice dogodilo više incidenata između smijenjenog rukovodstva, policije i privatnog obezbjeđenja.

Dok novoformirana uprava tvrdi da ima zakonski mandat za upravljanje gradom, smijenjeni rukovodioci optužuju je za nezakonito prekrajanje izborne volje građana.

Sve u Podgorici prati Sinan Šarić, koji nam donosi i reakciju Ministarstva unutrašnjih poslova. 
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Oglasi