Livaković će se pridružiti Džeki i Tadiću u Fenerbahceu

Dominik Livaković je stigao u Istanbul kako bi prošao zdravstvene preglede i dogovorio daljnji transfer, te bio predstavljen javnosti, kratko je objavio Fenerbahce.

Livakovića je na Aerodrom 'Ataturk' gdje ga je dočekala grupa navijača istanbulskih 'žuto-plavih' (Anadolija)

Golman zagrebačkog Dinama i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković doputovao je u Istanbul, gdje se očekuje finaliziranje dogovora o transferu u turski Fenerbahce.

Kako javlja Anadolija, Livaković je privatnim avionom sletio na Aerodrom “Ataturk”, gdje ga je dočekala grupa navijača istanbulskih “žuto-plavih“.

Prethodno je Fenerbahce objavio da je postigao načelni dogovor s nogometašem i njegovim klubom Dinamom Zagreb o transferu.

Livaković će proći zdravstvene preglede i dogovoriti daljnji transfer, nakon čega slijedi predstavljanje javnosti, piše turski klub.

Srebrna i bronzana medalja sa svjetskih prvenstava

Kapiten Dinama napustio je klub na dan važne utakmice hrvatskog prvaka, prvog dvoboja play-offa Evropske lige protiv Sparte iz Praga. Turci su požurili s prijelazom jer je njihov prvi golman Altay Bayindir prije dva dana prešao u Manchester United uz odštetu od sedam miliona eura.

Livaković (28) je karijeru počeo u rodnom Zadru, bio je i član Zagreba, a za Dinamo je dosad nastupio 293 puta. Za reprezentaciju Hrvatske ima 45 nastupa te osvojenu srebrnu i bronzanu medalju sa svjetskih prvenstava.

U turskom klubu će se pridružiti najboljem bosanskohercegovačkom nogometašu Edinu Džeki i reprezentativcu Srbije Dušanu Tadiću, koji su ranije ovog ljeta potpisali za Fenerbahce.

Izvor: Agencije