Dužina videa 01 minutes 54 seconds

Crna Gora: Stotine kilograma kokaina u paketima banana

Stotine kilograma bijelog praha, čija tačna količina tek treba da bude utvrđena, radnici Volija pronašli su u paketu sa bananama, nakon čega je uprava ove firme obavijestila policiju.

Crnogorska policija zaplijenila je juče tovar supstance za koju se sumnja da je kokain velike vrijednosti. Droga je pronađena u magacinu logističkog centra kompanije “Voli”, nadomak Podgorice.

Stotine kilograma bijelog praha, čija tačna količina tek treba da bude utvrđena, radnici Volija pronašli su u paketu sa bananama, nakon čega je uprava ove firme obavijestila policiju. Specijalno državno tužilaštvo i uprava policije nisu se još uvijek oglasili o događaju. Potpredsjednik vlade zadužen za sigurnost Dritan Abazović potvrdio je juče na Twitteru da se radi o velikoj zapljeni kokaina i poručio da se nastavlja zajednička borba protiv narkokartela. Preko iste društvene mreže oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, koji je pripadnicima policije, MUP-a i Uprave prihoda i carina čestitao na uspješnoj akciji.

Iz Podgorice izvještava Milica Marinović.

Izvor: Al Jazeera