#hešteg: #RokOtok #reciklaža

#RokOtok Novinar, bloger i digitalni pionir iz Zagreba Domagoj Jakopović Ribafish je ličnu tragediju gubitka sina pretočio u akciju koja spaja njega, snove koje je imao njegov sin Rok i djecu koja žive na otocima u Jadranskom moru. Ribafish 2020. kreće u drugu etapu plivanja od otoka do otoka na jadranskoj obali, donoseći sa sobom […]

#RokOtok Novinar, bloger i digitalni pionir iz Zagreba Domagoj Jakopović Ribafish je ličnu tragediju gubitka sina pretočio u akciju koja spaja njega, snove koje je imao njegov sin Rok i djecu koja žive na otocima u Jadranskom moru. Ribafish 2020. kreće u drugu etapu plivanja od otoka do otoka na jadranskoj obali, donoseći sa sobom akcije pokretnih biblioteka i čišćenja obale i mora. Na taj način održava sjećanje na svog sina. 

#reciklaža Globalna svijest o recikliranju doživljava vrhunac. O tome kakva je situacija u Bosni i Hercegovini govori Amela Hrbat. Ima li jedna od pionirki dizanja svijesti o recikliranju odgovor na pitanje možemo li promijeniti svoje navike?