Barukčić: Građani Zagreba sve manje poštuju mjere

U Hrvatskoj je od korona virusa, prema posljednjim podacima Nacionalnog stožera civilne zaštite, oboljelo tisuću i 495 osoba. Jučer je Stožer izvijestio o 88 novooboljelih, te kako se broj umrlih povećao na 21. Posljednji smrtni slučaj zabilježen je u splitskom KBC-u. Riječ je o 93-godišnjoj štićenici tamošnjeg Doma za starije. U toj je ustanovi zasad […]

U Hrvatskoj je od korona virusa, prema posljednjim podacima Nacionalnog stožera civilne zaštite, oboljelo tisuću i 495 osoba.

Jučer je Stožer izvijestio o 88 novooboljelih, te kako se broj umrlih povećao na 21. Posljednji smrtni slučaj zabilježen je u splitskom KBC-u. Riječ je o 93-godišnjoj štićenici tamošnjeg Doma za starije. U toj je ustanovi zasad potvrđena zaraza 53 osobe: 42 štićenika i 11 djelatnika. Čekaju se nalazi ostalih zaposlenika. Virus je zabilježen u još dva doma za starije, onaj u Pločama, gdje su zaražene jedna njegovateljica i jedna štićenica, te u domu u Koprivnici, gdje su zaraženi dvoje štićenika i jedna djelatnica.

Iz Zagreba izvještava Marina Barukčić.