Škoro: Vraćat ćemo i dalje Hrvatsku narodu, idemo na parlamentarne izbore

U prvom krugu predsjedničkih izbora u Hratskoj, nezavisni kandidat Miroslav Škoro osvojio je 24,43 posto glasova. Nakon objave rezultata obratio se javnosti. “Hvala vam na svemu što smo uspjeli postići. Mi danas slavimo pobjedu slobode i izbora. Mi vjerujemo da su promjene moguće i nema nas malo – 454.000 birača je danas pokazalo da misli drugačije. Kad […]

U prvom krugu predsjedničkih izbora u Hratskoj, nezavisni kandidat Miroslav Škoro osvojio je 24,43 posto glasova.

Nakon objave rezultata obratio se javnosti.

“Hvala vam na svemu što smo uspjeli postići. Mi danas slavimo pobjedu slobode i izbora. Mi vjerujemo da su promjene moguće i nema nas malo – 454.000 birača je danas pokazalo da misli drugačije. Kad smo kretali od nule i došli do 25 posto – četvrtina birača je uz nas. Nemojte biti tužni. Ja sam kao štreber i političar početnik zapisao nekek stvari. Čestitam ljudima koji su ušli u drugi krug, zaplješćite im,” poručio je Škoro.

“Mi smo napravili čudo. Ovo je bio referendum koji je pokazao da 2/3 ljudi nije zadovoljno aktualnom vlasti. Prijatelji, promjene su nužne i mi smo pokazali da one imaju ljude koji su svjesni da te promjene trebamo napraviti.”

“Raskrinkali smo interesnu hobotnicu. Naš slogan da ćemo vratiti Hrvatsku narodu neće umrijeti večeras. Vratili smo Hrvatsku narodu i ponosan sam. Najteže je bilo prorok u vlastitom selu. Pobijedili smo u onom dijelu Hrvatske koji je najviše napaćen. Dobili smo moj rodni Osijek i rodno mjesto mojih roditelja Imotski. Vraćat ćemo i dalje Hrvatsku narodu. Uvjeravam vas, na parlamentarnim izborima ćemo vratiti još i više. Ja sam neovisan čovjek i nastavit ću raditi tako.

Nemojte nikada napustiti Hrvatsku. Ostanite, jer doći će vrijeme kada ćemo moći napraviti kvalitetne promjene”, rekao je Škoro.