Glušac: Velika očekivanja od posjete Putina Srbiji

Očekuje se dolazak predsjednika Rusije Vladimira Putina u Beograd. On bi svakog trenutka trebao sletjeti na aerodrom Nikola Tesla, čime počinje službenu posjetu Srbiji, gdje mu je domaćin predsjednik te zemlje Aleksandar Vučić. Svečani doček upriličen je na aerodromu “Nikola Tesla”, odakle će se dvojica predsjednika uputiti na Groblje oslobodilaca Beograda, gdje će položiti vijence. […]

Očekuje se dolazak predsjednika Rusije Vladimira Putina u Beograd. On bi svakog trenutka trebao sletjeti na aerodrom Nikola Tesla, čime počinje službenu posjetu Srbiji, gdje mu je domaćin predsjednik te zemlje Aleksandar Vučić.

Svečani doček upriličen je na aerodromu “Nikola Tesla”, odakle će se dvojica predsjednika uputiti na Groblje oslobodilaca Beograda, gdje će položiti vijence. Službeni dio posjete te susreti predsjednika i izaslanstava dvije zemlje bit će održan u Palati Srbija. Tom prilikom bit će potpisano više od 20 sporazuma, od kojih je trećina u oblasti inovacija i digitalizacije. Dvojica predsjednika razgovarat će o bilateralnim pitanjima, ekonomskoj suradnji i situaciji na Kosovu. Ruski predsjednik poslijepodne će obići i Hram Svetog Save.

U Beogradu je Jelena Glušac.