Glušac: Putin stigao u Palatu Srbija

Predsjednik Rusije Vladimir Putin stigao je u Beograd u službenu posjetu Srbiji, gdje mu je domaćin predsjednik te zemlje Aleksandar Vučić. Nakon svečanog dočeka upriličenog na aerodromu “Nikola Tesla”, dvojica predsjednika uputiti su se na Groblje oslobodilaca Beograda, gdje polažu vijence. Službeni dio posjete te susreti predsjednika i izaslanstava dvije zemlje bit će održan u […]

Predsjednik Rusije Vladimir Putin stigao je u Beograd u službenu posjetu Srbiji, gdje mu je domaćin predsjednik te zemlje Aleksandar Vučić.

Nakon svečanog dočeka upriličenog na aerodromu “Nikola Tesla”, dvojica predsjednika uputiti su se na Groblje oslobodilaca Beograda, gdje polažu vijence. Službeni dio posjete te susreti predsjednika i izaslanstava dvije zemlje bit će održan u Palati Srbija. Tom prilikom bit će potpisano više od 20 sporazuma, od kojih je trećina u oblasti inovacija i digitalizacije. Dvojica predsjednika razgovarat će o bilateralnim pitanjima, ekonomskoj suradnji i situaciji na Kosovu. Ruski predsjednik poslijepodne će obići i Hram Svetog Save.

U Beogradu je Jelena Glušac.