Smiljanić: Završena rasprava NSRS-a o smrti Davida Dragičevića

Zastupnici vladajuće koalicije u skupštini bh. entiteta Republika Srpska predložili su odbacivanje izvještaja kako postoji osnovana sumnja da je 21-godišnji Banjalučanin David Dragičević ubijen. U zaključcima, čiji je predlagač SNSD, među ostalim se navodi da bi prihvaćanje izvještaja značilo da su izašli izvan okvira ustavnih ovlasti. U nastavku rasprave zastupnici DNS-a, koalicijskog partnera SNSD-a, rekli […]

Zastupnici vladajuće koalicije u skupštini bh. entiteta Republika Srpska predložili su odbacivanje izvještaja kako postoji osnovana sumnja da je 21-godišnji Banjalučanin David Dragičević ubijen.

U zaključcima, čiji je predlagač SNSD, među ostalim se navodi da bi prihvaćanje izvještaja značilo da su izašli izvan okvira ustavnih ovlasti. U nastavku rasprave zastupnici DNS-a, koalicijskog partnera SNSD-a, rekli su da će ipak tražiti povlačenje svih zaključaka jer je, kako su naveli, na društvenim mrežama objavljeno da je tužiteljstvo naredilo provedbu istrage ubistva Davida Dragičevića.

Ljiljana Smiljanić je u Banjoj Luci.