Šarić o spornim mailovima Martine Dalić

U Hrvatskoj ne prestaju reakcije na prepisku e-mailovima potpredsjednice vlade Martine Dalić s autorima takozvanog lex Agrokora, odnosno Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja. Portal Index.hr, jučer je objavio prepisku u kojoj je privatnim, a ne službenim e-mailom, Dalić komunicirala s više odvjetnika i predstavnika brokerskih kuća. Kasnije su neki […]

U Hrvatskoj ne prestaju reakcije na prepisku e-mailovima potpredsjednice vlade Martine Dalić s autorima takozvanog lex Agrokora, odnosno Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja.
Portal Index.hr, jučer je objavio prepisku u kojoj je privatnim, a ne službenim e-mailom, Dalić komunicirala s više odvjetnika i predstavnika brokerskih kuća.
Kasnije su neki od njih bili i angažovani u provedbi samog Lex Agrokora. Premijer Plenković još je jednom stao u odbranu potpredsjednice vlade i ministrice ekonomije, rekavši da je Dalić čak dobila i nagradu za donošenje i provedbu spornoga zakona, kojim se pokušava spasiti koncern Agrokor.

Opozicija traži kaznenu odgovornost i ivanredne izbore. 

S više informacija iz Zagreba javio se Josip Šarić.