Hapšenja na Trgu Krajine u Banjoj Luci

Policija u Banjoj Luci jutros je privela Davora Dragičevića, oca 21-godišnjeg mladića Davida, zbog čijeg neriješenog ubistva Banjalučani svakodnevno protestuju od marta ove godine. Nakon toga na Trgu Krajine okupili su se članovi grupe “Pravda za Davida”, koji se uz Davidove roditelje protestima bore za istinu o smrti njihovog sina. Policija je potom privela i Davidovu […]

Policija u Banjoj Luci jutros je privela Davora Dragičevića, oca 21-godišnjeg mladića Davida, zbog čijeg neriješenog ubistva Banjalučani svakodnevno protestuju od marta ove godine.

Nakon toga na Trgu Krajine okupili su se članovi grupe “Pravda za Davida”, koji se uz Davidove roditelje protestima bore za istinu o smrti njihovog sina.

Policija je potom privela i Davidovu majku Suzanu Radanović i još nekoliko članova grupe zbog, kako su naveli, vrijeđanja policijskih službenika.

Ogradili su žutom trakom mjesto oko područja sa spomen-obilježjem za ubijenog mladića na centralnom trgu u Banjoj Luci, gdje se svake večeri okupljaju članovi grupe “Pravda za Davida”.