Sportski magazin – 07.08.2017.

Završava se najveća atletska karijera. Usain Bolt istrčava posljednje korake na atletskoj stazi. U ovom izdanju možete pogledati zanimljivosti vezane za najpoznatijeg Jamajčanina. Skoplje će biti nogometni centar svijeta. Glavni grad Makedonije domaćin je utakmice Superkupa, u kojoj će snage odmjeriti evropski velikani Real Madrid i Manchester United. Armije navijača već su doputovale, a sve […]

Završava se najveća atletska karijera. Usain Bolt istrčava posljednje korake na atletskoj stazi. U ovom izdanju možete pogledati zanimljivosti vezane za najpoznatijeg Jamajčanina.

Skoplje će biti nogometni centar svijeta. Glavni grad Makedonije domaćin je utakmice Superkupa, u kojoj će snage odmjeriti evropski velikani Real Madrid i Manchester United. Armije navijača već su doputovale, a sve to prati i ekipa Al Jazeere.

Gost emisije bio je Zoran Zekić, trener Osijeka, najprijatnijeg iznenađenja pretkola Evropske lige. Otkrio nam je tajne uspjeha i planove slavonskog kluba za budućnost.

Razgovarali smo i s legendom KK Bosna Žarkom Varajićem, koji je u finalu Kupa evropskih šampiona postavio rekord kada je protiv Emersona ubacio impresivnih 45 poena.

Osvajač zlatne olimpijske medalje i bivši odbojkaški reprezentativac Srbije Vladimir Grbić na Zlatiboru priprema nove nade. U razgovoru za Al Jazeeru objašnjava kako napraviti dobrog sportista i dobrog čovjeka.