Porodice čekaju vijesti o nestalom avionu EgyptAira

Egipatska vojska tvrdi da je pronašla dijelove nestalog aviona EgyptAira, 290 kilometara sjeverno od lučkog grada Aleksandrije. Pronađene su, navode, i neke osobne stvari putnika. Trenutno tragaju za crnom kutijom Airbusa A320, koji je vozio na redovnoj liniji Pariz – Kairo. U avionu je bilo 66 osoba, uključujući osoblje. Egipatske i francuske vlasti zasad ne […]

Egipatska vojska tvrdi da je pronašla dijelove nestalog aviona EgyptAira, 290 kilometara sjeverno od lučkog grada Aleksandrije. Pronađene su, navode, i neke osobne stvari putnika.

Trenutno tragaju za crnom kutijom Airbusa A320, koji je vozio na redovnoj liniji Pariz – Kairo. U avionu je bilo 66 osoba, uključujući osoblje. Egipatske i francuske vlasti zasad ne isključuju nijedan mogući razlog nestanka aviona. Grčki ministar obrane izjavio je da su pripadnici vojne baze na otoku Kreti na raspolaganju za pomoć daljnjoj istrazi.

Informacije o mogućem uzroku pada aviona su oprečne. Dok istraga traje, članovi obitelji putnika na letu 804 iz Pariza za Kairo, čekaju saznanja što se dogodilo s njihovim bližnjima.