Puzović o poplavama u zapadnoj Srbiji

Vlada Srbije proglasila je stanje elementarne nepogode u 15 opština na zapadu Srbije, koje su tokom jučerašnjeg dana bile pogođene poplavama.  Bujične vode poplavile su gotovo 710 domaćinstava, a evakuisano je više od 150 osoba, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Vlada Srbije usvojila je i izvještaje o stanju na teritorijama pogođenim elementarnom nepogodom i usvojila […]

Vlada Srbije proglasila je stanje elementarne nepogode u 15 opština na zapadu Srbije, koje su tokom jučerašnjeg dana bile pogođene poplavama. 

Bujične vode poplavile su gotovo 710 domaćinstava, a evakuisano je više od 150 osoba, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Vlada Srbije usvojila je i izvještaje o stanju na teritorijama pogođenim elementarnom nepogodom i usvojila uredbe o utvrđivanju programa pomoći i obnove porodičnih objekata i poljoprivrednih gazdinstava oštećenih u poplavama.  

O stanju na poplavljenim područjima razgovaramo sa našim gostom Goranom Puzovićem, direktorom Javnog vodoprivrednog preduzeća “Srbijavode”.