Al Jazeera Business – 27.02.2016.

U Al Jazeera Business magazinu saznajte može li se preokrenuti trend pada trgovanja na beogradskoj, ali i drugim berzama u regiji. Milica Marinović donosi priču o otoku Lastavici i zloglasnoj tvrđavi Mamula. Bivši zatvor postaje hotel s pet zvjezdica i dio je milijardu eura velikog investicijskog vala u crnogorski turizam. Grad Šibenik u Hrvatskoj ove […]

U Al Jazeera Business magazinu saznajte može li se preokrenuti trend pada trgovanja na beogradskoj, ali i drugim berzama u regiji.

Milica Marinović donosi priču o otoku Lastavici i zloglasnoj tvrđavi Mamula. Bivši zatvor postaje hotel s pet zvjezdica i dio je milijardu eura velikog investicijskog vala u crnogorski turizam.

Grad Šibenik u Hrvatskoj ove godine slavi 950. rođendan. Vanja Gavran istražuje kako je od grada slučaja postao biser Jadrana.

Nalazimo li se pred vrhuncem treće industrijske revolucije, a da toga nismo ni svjesni? Dijana Mujanović provjerava hoće li i kada 3D printanje postati svakodnevica.

Završio je najveći sajam mobilne tehnologije u Barceloni. Hoćemo li uskoro moći prepoznati granicu između virtuelne i prave stvarnosti?