Sportski magazin – 26.10.2015.

Počinje nova NBA sezona u kojoj košarkaši Golden State Warriorisa brane titulu prvaka. U sportskom magazinu o tome koje ekipe mogu ugroziti Golden State, šta se može očekivati od Clevelanda i LeBrone Jamesa, te koliko mogu regionalni košarkaši.   Donosimo priče o tome sa kakvim problemima sa suočavaju organizatori Ljetnih olimpijskih igara u Tokiju, te […]

Počinje nova NBA sezona u kojoj košarkaši Golden State Warriorisa brane titulu prvaka. U sportskom magazinu o tome koje ekipe mogu ugroziti Golden State, šta se može očekivati od Clevelanda i LeBrone Jamesa, te koliko mogu regionalni košarkaši.

 

Donosimo priče o tome sa kakvim problemima sa suočavaju organizatori Ljetnih olimpijskih igara u Tokiju, te šta se dešava u ruskom Sočiju, godinu i po nakon zimskih Olimpijskih igara.

 

I dok se Rusi bore sa ostavštinom Igara u Sočiju, Francuzi se ponose najvećom biciklističkom trkom današnjice, Tour de Franceom.

 

Dušan Hadži Nikolić predstavlja Kendo, priču o jednoj, za naše prostore, relativno nepoznatoj, ali interesantnoj borilačkoj vještini.