Sportski magazin – 30.6.2014.

Kako i gdje je nogometnu karijeru počeo najbolji brazilski nogometaš i najveća uzdanica domaćina na Svjetskom prvenstvu – Neymar. Sumirali smo i sve reakcije vezane za najveći skandal Mundijala – slučaj “Suarez”. Kako se postaje nogometni golman u školi za golmane provjerio je naš reporter Emir Delić. Za Sportski magazin o prvoj sedmici Wimbledona i […]

Kako i gdje je nogometnu karijeru počeo najbolji brazilski nogometaš i najveća uzdanica domaćina na Svjetskom prvenstvu – Neymar.

Sumirali smo i sve reakcije vezane za najveći skandal Mundijala – slučaj “Suarez”.

Kako se postaje nogometni golman u školi za golmane provjerio je naš reporter Emir Delić.

Za Sportski magazin o prvoj sedmici Wimbledona i učinku igrača i igračica iz naše regije govori svojevremeno treći teniser svijeta, a danas trener sjajnog mladog Kanađanina crnogorskog porijekla Miloša Raonića – Ivan Ljubičić.

O igračima iz naše regije razgovarali smo i sa jednim od najcjenjenijih britanskih teniskih novinara i analitičara, koji iz Wimbledona izvještava za „The Times“, Neilom Harmanom.

Naša ekipa bila je i na oproštaju od košarke Dušana Kecmana, kojem su u prepunom Pioniru prisustvovale brojne zvijezde, saigrači, treneri, ali i najveći rivali bivšeg igrača Partizana i grčkog velikana Panathinaikosa.

Urednik i voditelj emisije je Ibrahim Muratović.