Sportski magazin – 10.02.2014.

U Sportskom magazinu govorimo o sprezi između politike i sporta: ima li politika veze sa sve boljim rezultatima košarkaša i vaterpolista Crvene zvezde i problemima vaterpolista Partizana? Trideset godina nakon Olimpijskih igara u Sarajevu, nova bosansko-hercegovačka potencijalna olimpijska priča: prva utakmica hokejaške reprezentacije BiH napunila sarajevsku dvoranu Zetra. Pogledajte i je li se promijenio život […]

U Sportskom magazinu govorimo o sprezi između politike i sporta: ima li politika veze sa sve boljim rezultatima košarkaša i vaterpolista Crvene zvezde i problemima vaterpolista Partizana?

Trideset godina nakon Olimpijskih igara u Sarajevu, nova bosansko-hercegovačka potencijalna olimpijska priča: prva utakmica hokejaške reprezentacije BiH napunila sarajevsku dvoranu Zetra.

Pogledajte i je li se promijenio život hrvatskog strijelca Giovannija Cernogorza, godinu i pol nakon senzacionalnog olimpijskog zlata u Londonu. Znate li tko su najplaćeniji nogometaši svijeta? Doznajte u Sportskom magazinu.

Urednik i voditelj Sportskog magazina je Stipe Sladoljev.