Milica Marinović o posjeti Ashton Crnoj Gori

Državna izborna komisija Crne Gore odbila je sve prigovore izbornog štaba predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića. Tražio je da se ponište izbori za predsjednika na biračkim mjestima gdje se glasalo putem pisma. Za odbijanje prigovora Lekićevog Izbornog štaba glasalo je osam članova Izborne komisije iz vladajuće koalicije, dok su predstavnici opozicije u tom državnom tijelu bili protiv.  […]

Državna izborna komisija Crne Gore odbila je sve prigovore izbornog štaba predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića. Tražio je da se ponište izbori za predsjednika na biračkim mjestima gdje se glasalo putem pisma. Za odbijanje prigovora Lekićevog Izbornog štaba glasalo je osam članova Izborne komisije iz vladajuće koalicije, dok su predstavnici opozicije u tom državnom tijelu bili protiv. 

Visoka predstavnica Evropske unije Catherine Ashton boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori. Prema najavama, sastaje se sa premijerom i ministrom vanjskih poslova. Iako se špekuliralo, neće biti sastanka sa opozicijom. 
 
Iz Podogorice se javila naša Milica Marinović