Sportski magazin – 23.12.2013.

Srbija je u finalu Svjetskog prvenstva za rukometašice u beogradskoj Areni poražena od Brazila. Rezime prvenstva koje je oborilo sve rekorde po broju gledalaca pripremio je Dušan Hadži Nikolić. Kako se Bayern u Maroku popeo na svjetski tron i osvojio petu titulu kojom je krunisao nevjerovatnu sezonu. Ko je u prednosti uoči izbora za najboljeg […]

Srbija je u finalu Svjetskog prvenstva za rukometašice u beogradskoj Areni poražena od Brazila. Rezime prvenstva koje je oborilo sve rekorde po broju gledalaca pripremio je Dušan Hadži Nikolić.

Kako se Bayern u Maroku popeo na svjetski tron i osvojio petu titulu kojom je krunisao nevjerovatnu sezonu.

Ko je u prednosti uoči izbora za najboljeg nogometaša svijeta u 2013. godini – Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ili Franck Ribery?

U temi emisije gost je Tomislav Ivković – trener zagrebačke Lokomotive i bivši reprezentativni golman koji je u samo jednoj sezoni odbranio dva penala legendarnom Diegu Maradoni. Saznajte kome bi Ivković dodijelio Zlatnu loptu i kako vidi rasplet Svjetskog prvenstva u Brazilu.

U Sportskom magazinu Al Jazeere pogledajte i pregled sezone u košarkaškoj Euroligi i otkrijte zašto je naglo porasla popularnost streličarstva u Americi.

Urednik i voditelj Sportskog magazina je Ibrahim Muratović.