Gradonačelnik sjeverne Mitrovice nakon drugog kruga

Gradonačelnik sjeverne Mitrovice će biti poznat nakon drugog kruga izbora. Središnje izborno povjerenstvo Kosova je objavilo preliminarne rezultate nakon prebrojanih 96% glasova. Prema tim rezultatima u drugi krug idu Krstimir Pantić iz Građanske inicijative Srpska koji je osvojio je 37% glasova i kandidat Građanske inicijative Srbija demokratija pravda, Oliver Ivanović sa 28,5% glasova. Treći po […]

Gradonačelnik sjeverne Mitrovice će biti poznat nakon drugog kruga izbora. Središnje izborno povjerenstvo Kosova je objavilo preliminarne rezultate nakon prebrojanih 96% glasova.

Prema tim rezultatima u drugi krug idu Krstimir Pantić iz Građanske inicijative Srpska koji je osvojio je 37% glasova i kandidat Građanske inicijative Srbija demokratija pravda, Oliver Ivanović sa 28,5% glasova. Treći po broju glasova je kandidat Demokratske partije Kosova Agim Deva sa 20,2% glasova.

Drugi krug izbora za gradonačelnika sjeverne Mitrovice bit će održan 1. prosinca. Kako političari, ali i građani u ovom dijelu grada gledaju na ponovljene izbore, izvještava Zoran Kosanović.