Kontekst: Opasnosti požara

Požari su svakodnevno realna opasnost, od velikih šumskih do požara u centru gradova. Njihove posljedice su često tragične, a pričinjena šteta velika. Uzroci požara, mjere za njihovo sprečavanje, stanje protivpožarne zaštite i utjecaj ljudskog faktora na izazivanje katastrofa, teme su novog izdanja emisije Kontekst. Gosti Konteksta su: u Zagrebu – glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske, […]

Požari su svakodnevno realna opasnost, od velikih šumskih do požara u centru gradova. Njihove posljedice su često tragične, a pričinjena šteta velika.

Uzroci požara, mjere za njihovo sprečavanje, stanje protivpožarne zaštite i utjecaj ljudskog faktora na izazivanje katastrofa, teme su novog izdanja emisije Kontekst.

Gosti Konteksta su: u Zagrebu – glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske, Mladen Jurin, u Beogradu – načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije, Goran Nikolić, te u Sarajevu komandant Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo, Ismet Tucak.

Emisiju vodi Marina Riđić.