Sportski magazin

Đoković ispisao historiju, City prvi put na krovu Evrope | Sportski magazin

Ako je dilema postojala, više je poslije ovogodišnjeg Roland-Garrosa nema. Sa 23 Grand Slam titule Đoković je najbolji teniser svih vremena.

Ako je dilema postojala, više je poslije ovogodišnjeg Roland-Garrosa nema. Sa 23 Grand Slam titule Đoković je najbolji teniser svih vremena. U Sportskom magazinu Momir Jelovac analizira tek završeni Roland-Garros i sjajan učinak regionalnih tenisera koji su trijumfovali u tri kategorije.

Odigrano je finale Lige prvaka. Manchester City je opravdao ulogu favorita protiv Intera. Istanbulsko finale komentariše nekadašnja zvijezda hrvatskog nogometa Mario Stanić s kojim je u najvećem gradu Turske razgovarao Haris Slato.

Put do trofeja u Ligi nacija Hrvatsku vodi preko domaćina Nizozemske, polufinale je u srijedu u Roterdamu, a drugi par čine Španija i Italija. Pripreme Vatrenih na riječkoj Rujevici posjetio je Tomislav Cvitković.

Nogometaši Bosne i Hercegovine nakon polovičnog učinka u martovskom terminu počeli su pripreme za dvije junske utakmice kvalifikacija za EURO protiv Portugala i Luksemburga. Pripreme Zmajeva pratio je Emir Delić.

Urednik i voditelj Sportskog magazina je Milan Bošković.

Izvor: Al Jazeera