Sportski magazin

Sportski magazin: Učinak regionalnih zvijezda u NBA ligi

Kao nikada do sada sportski tereni širom svijeta, pa i u regiji, pusti su ovih dana. Zbog korona virusa zaustavljena su gotovo sva takmičenja. NBA je među prvima obustavila aktivnosti. Mustafa Radončić pripremio je priču o tome šta su do prekida sezone u NBA ligi uradili najbolji igrači iz regije. Muška stonoteniska reprezentacija Hrvatske je, […]

Kao nikada do sada sportski tereni širom svijeta, pa i u regiji, pusti su ovih dana. Zbog korona virusa zaustavljena su gotovo sva takmičenja.

NBA je među prvima obustavila aktivnosti. Mustafa Radončić pripremio je priču o tome šta su do prekida sezone u NBA ligi uradili najbolji igrači iz regije.

Muška stonoteniska reprezentacija Hrvatske je, prvi put nakon Pekinga 2008. godine, izborila plasman na Olimpijske igre. Izabranike Nevena Karkovića na nedavnom treningu posjetio je Tomislav Cvitković.

U Sportskom magazinu nastojimo dati što je moguće više prostora talentima. Predstavit ćemo jednu od najperspektivnijih teniserki s ovih prostora Suanu Tucaković.

Pripremili smo i priču o ujedinjenju regionalnog Kung-fu Wushu sporta.