Sportski magazin

Sportski magazin: Azijsko fudbalsko prvenstvo

 – Prethodnu sedmicu obilježio je senzacionalan uspjeh reprezentacije Katara na Azijskom kupu u nogometu. Domaćin narednog prvenstva svijeta prvi put u historiji osvojio je na impresivan način kontinentalnu titulu. Koliko će ovaj uspjeh utjecati na ambicije Katara i prepreme za Svjetsko prvenstvo, za Sportski magazin govori Bora Milutinović, ambasador Mundijala u Kataru 2022. godine – New England Patriotsi nastavili […]

 – Prethodnu sedmicu obilježio je senzacionalan uspjeh reprezentacije Katara na Azijskom kupu u nogometu. Domaćin narednog prvenstva svijeta prvi put u historiji osvojio je na impresivan način kontinentalnu titulu. Koliko će ovaj uspjeh utjecati na ambicije Katara i prepreme za Svjetsko prvenstvo, za Sportski magazin govori Bora Milutinović, ambasador Mundijala u Kataru 2022. godine

– New England Patriotsi nastavili su ispisivati historiju NFL-a. Kao i najuspješniji vođa napada u historiji sporta Tom Brejdi, osvajanjam šestog Superbowla u posljednjih 17 godina. 

– U Areu se održava 45. svjetsko prvenstvo u alpskim disciplinama. Analiziramo ko su favoriti i može li regija opet imati najbolje na svijetu. 

– Sarajevo i Istočno Sarajevo spremni su za Evropski olimpijski festival mladih. Najmlađi hokejaši iz regije testirali su led Olimpijske dvorane Zetra, na kojem su igrali trodnevni turnir.