Iz programa Sportski magazin

Sportski magazin – 17.04.2017.

Košarka preovladava u ovom izdanju naše emisije. Regija je dobila novog-starog prvaka. Crvena zvezda je opravdala ulogu favorita i osvojila treći naslov u nizu i to vrlo uverljivo sa 3-0 u pobjedama u finalnoj seriji play offa protiv zagrebačke Cedevite. Gost emisije je trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.  Košarkaška Euroliga ove sezone igra se prvi […]

Košarka preovladava u ovom izdanju naše emisije. Regija je dobila novog-starog prvaka. Crvena zvezda je opravdala ulogu favorita i osvojila treći naslov u nizu i to vrlo uverljivo sa 3-0 u pobjedama u finalnoj seriji play offa protiv zagrebačke Cedevite. Gost emisije je trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

 Košarkaška Euroliga ove sezone igra se prvi put u ovom formatu. Šta je donijela klubovima, kolika je njena popularnost i gledanosti, pokazaćemo kroz konkretne brojke.

Počelo je NBA doigravanja, ponovo bez jednog od kultnih klubova, New York Knicksa, koji najavljuju potpuni zaokret pred narednu sezonu.

Sjedinjene Američke Države, Kanada i Meksiko prošle sedmice su dogovorili zajedničku kandidaturu za domaćinstvo Svjetskog nogometnog prvenstva 2026. godine. FIFA će domaćina turnira s najvećim brojem sudionika u historiji, odabrati za tri godine.