Iz programa Regioskop

Regioskop: Ja mogu da govorim

Četiri osobe koje imaju govornu manu mucanja vraćaju se u svoju prošlost i dolaze do trenutka kada su počeli mucati. Govoreći, oni se sjećaju. Mirza, 28-godišnjak koji nikada nije pokušao liječiti govornu manu mucanja, odlazi kod logopeda i počinje terapiju. U međuvremenu, pronalazi četiri osobe različitih starosnih dobi (dječaka, glumca, čistačicu i pjesnika) koje, također, mucaju i […]

Četiri osobe koje imaju govornu manu mucanja vraćaju se u svoju prošlost i dolaze do trenutka kada su počeli mucati. Govoreći, oni se sjećaju.

Mirza, 28-godišnjak koji nikada nije pokušao liječiti govornu manu mucanja, odlazi kod logopeda i počinje terapiju. U međuvremenu, pronalazi četiri osobe različitih starosnih dobi (dječaka, glumca, čistačicu i pjesnika) koje, također, mucaju i zajedno s njima kreće u njihove prošlosti do trenutka kada su počeli mucati. Govoreći o sebi i svojim problemima, oni se sjećaju, pronalaze sjećanja koja su potisnuli i popravljaju ih.

Njihovo putovanje u prošlost postaje sklapanje životnih albuma, a mjesta fotografija, preuzimaju zvučni zapisi njihovih glasova.