Oni pobjeđuju

O emisiji

Ljudi koji pomjeraju granice i postavljaju pobjedničke standarde.


Više epizoda

Za Al Jazeeru Balkans govori o pobjedama, ali i preprekama, pravim i pogrešnim odlukama, prelasku u Real te odnosima s bivšim trenerima i selektorima.

Published On 11 Jun 2021

Kapiten makedonske nogometne reprezentacije Goran Pandev za Al Jazeeru govori o pozitivnoj atmosferi u timu uoči početka Evropskog prvenstva.

Published On 08 Jun 2021

Filip Zubčić se u razgovoru s Tomislavom Cvitkovićem osvrće na dosadašnje rezultate, govori o sazrijevanju i konkurenciji te ciljevima u budućnosti.

Published On 06 Apr 2021

Najbolji strijelac u historiji svjetskih prvenstava i Lige prvaka, a prvi put istovremenu u ulozi kapitena i selektora reprezentacije.

Published On 22 Mar 2021

Nakon poravnanja u kome je univerzitetu donio 750 miliona dolara, osnovao je fondaciju i izazvao privatne izdavačke kuće u Srbiji, ponudivši đacima knjige – za nula dinara.

Published On 03 Feb 2021

Domagoj Jakopović – Ribafish, novinar, bloger i pisac, ali prije svega tata dječaka Roka koji nije više među nama, ali jeste u mislima svih onih koji su se kroz projekat Rokotok proteklog ljeta družili i plivali s njegovim tatom do prvih 17 od 50 nastanjenih hrvatskih otoka.

Published On 11 Nov 2019

O vlastitoj sudbini, vjeri, strahovima i drugim temama s Nickom Vujičićem razgovarala je Aida Hadžimusić.

Published On 04 Nov 2019