Oni pobjeđuju

O emisiji

Ljudi koji pomjeraju granice i postavljaju pobjedničke standarde.


Više epizoda

Cijeli Sadržaj

Biciklistička utrka Cro Race ponovno će promovisati prirodne ljepote Hrvatske; snimci će obići 190 država svijeta. Nekadašnji sportski as Vladimir Miholjević danas je direktor tog zahtjevnog projekta.

Published On 27 Sep 2021

Njegovo bjekstvo iz Rumunije u Jugoslaviju, krajem osamdesetih godina, bilo je slučaj bez presedana. Rumunsku zvezdu zamijenio je jugoslovenskom i za dvije godine postao prvak Evrope.

Published On 25 Jun 2021

Za Al Jazeeru Balkans govori o pobjedama, ali i preprekama, pravim i pogrešnim odlukama, prelasku u Real te odnosima s bivšim trenerima i selektorima.

Published On 11 Jun 2021

Kapiten makedonske nogometne reprezentacije Goran Pandev za Al Jazeeru govori o pozitivnoj atmosferi u timu uoči početka Evropskog prvenstva.

Published On 08 Jun 2021

Filip Zubčić se u razgovoru s Tomislavom Cvitkovićem osvrće na dosadašnje rezultate, govori o sazrijevanju i konkurenciji te ciljevima u budućnosti.

Published On 06 Apr 2021

Najbolji strijelac u historiji svjetskih prvenstava i Lige prvaka, a prvi put istovremenu u ulozi kapitena i selektora reprezentacije.

Published On 22 Mar 2021

Nakon poravnanja u kome je univerzitetu donio 750 miliona dolara, osnovao je fondaciju i izazvao privatne izdavačke kuće u Srbiji, ponudivši đacima knjige – za nula dinara.

Published On 03 Feb 2021