Nova tragedija u porodici Kennedy

Prvobitne istrage pokazuju da se čamac možda prevrnuo dok su pokušavali dohvatiti loptu (EPA)
Prvobitne istrage pokazuju da se čamac možda prevrnuo dok su pokušavali dohvatiti loptu (EPA)

Obustavljena je potraga za dvoje članova obitelji Kennedy koji su nestali u zaljevu Chesapeake na istočnoj američkoj obali, objavila je američka obalna straža, prenosi Hina. 

Sumnjaju da se Maeve Kennedy McKean, unuci američkog senatora Roberta F. Kennedyja i njenom osmogodišnjem sinu Gideonu prevrnuo čamac u zaljevu Chesapeake.

Dužnosnici američke obalne straže dobili su izvještaj da su “dvije osobe viđene kako pokušavaju doći do obale” 16 kilometara južno od Annapolisa u Marylandu te da poslije “više nisu viđeni”, navodi se u saopćenju objavljenom u petak.

Prvobitne istrage pokazuju da se čamac možda prevrnuo dok su pokušavali dohvatiti loptu, objavio je NBC. Pretraga je trajala više od 26 sati i pretraženo je područje od 5.887 kilometara. 

Savjetnica u Obaminoj administraciji

Kathleen Kennedy Towsend, majka nestale, rekla je da je njezina kćer posvetila svoj život pomaganju najranjivijima u društvu, tvitao je novinar NBC-a. 

Maene McKean je savjetovala Obaminu administraciju za globalni program protiv AIDS-a i volontirala za mirovne snage u Mozambiku. 

Obitelj Kennedy zadesile su brojne tragedije. Djed nestale Robert F. Kennedy i ujak njezine majke, bivši predsjednik John F. Kennedy ubijeni su, a John F. Kennedy mlađi i njegova supruga Carolyn stradali su u avionskoj nesreći.

Izvor: Agencije


Povezane

Historičari spekuliraju o tome kako bi se njegova vanjska politika razvijala da nije ubijen – da li bi okončao američki angažman u Vijetnamu i smirio tenzije sa Sovjetskim savezom.

21 Nov 2013
Više iz rubrike Svijet
POPULARNO