Pjevač Aerosmitha Steven Tyler postao sveštenik

Pjevač Aerosmitha je prošlog vikenda pomogao sinu da razmjeni zavjete sa vjerenicom (EPA)

Frontmen poznate grupe Aerosmith, 70-godišnji Steven Tyler postao je sveštenik Univerzalne životne crkve i moći će vjenčavati parove u Sjedinjenim Američkim Državama, prenio je Tanjug.

Američki portal TMZ navodi da je Tyler pohađao kurs na internetu koji organizuje Univerzalna životna crkva, online crkvena zajednica koja nudi mogućnost obavljanja svešteničkih dužnosti za ljude različitih kultura, vjeroispovesti i uvjerenja“.

Navodi se da je vođa Aerosmitha kurs platio 80 dolara, a nakon uspješnog pohađanja i dobijenog ceritifikata američki roker je dobio status sveštenika i dozvolu da vjenčava parove.

Ponudio vjenčanje Justinu Bieberu

Prema podacima TMZ, minimalna cijena njegovih usluga iznosi 200.000 dolara.

Navodi se da, nakon što je prošlog vikenda pomogao sinu da razmjeni zavjete sa vjerenicom, Tyler želi da nudi usluge i drugima, a prvo je krenuo od kolega.

Tako se odmah ponudio da vjenča pjevača Justina Biebera i manekenku Hailey Baldwin koji su se vjenčali samo u opštini u New York, ali ne i u crkvi.

„Justine, treba da se vjenčaš, a ja sam pravi čovjek za to“, poručio je Tyler.

Izvor: Agencije


Povezane

Međunarodni džez festival Nišville, koji je britanski list Guardian uvrstio u deset najboljih u Evropi, završava se večeras u Tvrđavi u Nišu. Više od 1.000 učesnika festivala nastupilo je na 20 bina.

Published On 12 Aug 2018
Više iz rubrike Svijet
POPULARNO