Mediji: Hillary Clinton se ponovo sprema za Bijelu kuću

I Clinton je nedavno izjavila kako bi željela biti predsjednica (EPA)

Nekadašnja kandidatkinja demokrata na američkim predsjedničkim izborima Hillary Clinton će po treći put pokušati ući u Bijelu kuću, prenose američki mediji.

Napisali su to u tekstu, koji je objavio The Wall Street Journal, njezin dugogodišnji savjetnik Mark Penn i bivši njujorški političar Andrew Stein.

Prema njihovim predviđanjima, bivša prva dama i državna tajnica spremit će se za “Hillary 4.0” kampanju za 2020. godinu.

Penn i Stein napisali su u tekstu da će se u utrci 2020. godine Hillary Clinton predstaviti kao predvodnik liberala, prenio je portal Politico.

Ona neće dozvoliti da joj neka “mala stvar, poput dva zapanjujuća poraza, stoje na putu za Bijelu kuću”, napisali su Penn i Stein.

Ko može protiv Trumpa?

Hillary Clinton je nedavno izjavila kako bi željela biti predsjednica, iako je prethodno rekla da se ne želi ponovno kandidirati za taj položaj.

Philippe Reines, drugi dugogodišnji savjetnik Hillary Clinton, izjavio je za Politico prošlog mjeseca da smatra čudnim što se njezino ime nije našlo među potencijalnim kandidatima za predsjedničke izbore 2020. godine.

Trenutno ne može zamisliti demokratu, kako je rekao, koji bi mogao uspješno izazvati aktualnog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.

Izvor: Agencije