Kanye West: Iskorišten sam, distanciram se od politike

Kanye West je jedan od najvećih pristalica Donalda Trumpa, prije tri tjedna ga je u Bijeloj kući na susretu hvalio (EPA)
Kanye West je jedan od najvećih pristalica Donalda Trumpa, prije tri tjedna ga je u Bijeloj kući na susretu hvalio (EPA)

Reper Kanye West, koji je prije tri tjedna prilikom posjeta Bijeloj kući obasipao pohvalama američkog predsjednika Donalda Trumpa, objavio je da se distancira od politike.

Kad su u pitanju ljudi iz šoubiznisa, Kanye West je jedan od najvećih pristalica Donalda Trumpa, a prije tri tjedna se u Bijeloj kući sastao sa američkim predsjednikom.

Tom prilikom nosio je kapu s natpisom “Make America great again”, što je bilo geslo Trumpove izborne kampanje.

Kampanja ‘Blexit’

U monologu koji je trajao deset minuta, Kanye West je pričao o svakakvim temama, od politike do paralelnih svemira, te je istaknuo da se s kapom “Make America great again” osjeća kao Superman.

Amerikance 6. studenoga očekuju izbori za Kongres, a prije nekoliko dana afroamerička konzervativna aktivistica Candace Owens, koja je također Trumpova pristalica, pokrenula je kampanju ‘Blexit’ kojom potiče Afroamerikance da se priklone republikancima.

Ona je ustvrdila da je Kanye West napravio logo za kampanju ‘Blexit’, koji će se koristiti na majicama i kapama.

No, Kanye West ističe da to nije istina, prenosi Hina. 

West: Nemam ništa s time

“Ja sam upoznao Candace Owens sa osobom koja je izradila logo, ali nisu htjeli njegovo ime, već je ona iskoristila moje ime. Ja nemam ništa s time. To mi je otvorilo oči i uviđam da sam iskorišten da širim poruke u koje ne vjerujem. Distanciram se od politike i posvetit ću se kreativnim stvarima”, objavio je u utorak Kanye West preko svog twitter profila.

Pritom West nije spomenuo predsjednika Trumpa, niti bilo koga drugoga.

Kanye West od 2016. godine podržava američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Izvor: Agencije


Povezane

Više iz rubrike Svijet
POPULARNO