Majka ustrijelila četvero djece, pa sebe

U kući nije pronađeno oproštajno pismo (Reuters)
U kući nije pronađeno oproštajno pismo (Reuters)

Jedna majka ustrijelila je svoje četvero djece u utorak ujutro prije nego što je okrenula oružje i na sebe u svom domu u Port St. Johnu u američkoj saveznoj državi Floridi, izvijestile su agencije.

Susjed je čuo pucnjavu oko 5 sati, a zatim je odgovorio na kucanje na vrata gdje je zatekao troje susjedine djece.

Majka, Tanya Thomas (33), mirno ih je pozvala da se vrate kući, rekao je novinarima šerif okruga Brevard poručnik Tod Goodyear.

Njegovi zamjenici stigli su do kuće nekoliko minuta kasnije i čuli više hitaca. U dvorištu su pronašli ranjenu najstariju kćer, Pebbles Johnson (17). Prevezena je u bolnicu, ali je podlegla ranama, rekao je Goodyear.

Sva ostala djeca – Joel Johnson (12), Jazlin Johnson (13) i Jaxs Johnson (15) – bila su mrtva, kao i majka Tanya Thomas.

Nikakvo oproštajno pismo nije pronađeno u kući, ali je Goodyear otkrio da je jedan svjedok rekao policiji kako je od Tanye Thomas dobio SMS poruku u kojoj izražava želju da bude kremirana s djecom.

Otac djece ne živi s obitelji i Goodyear je kazao da je on izvan sebe.

Policiji, prema šerifovim riječima, nije poznat motiv koji je doveo do tragedije, ali zna za ranije pozive iz kuće Thomas koji su se odnosili na nasilje u porodici.

Šerif Goodyear kazao je da mu je teško shvatiti kako majka može počiniti tako strašan čin.

Izvor: Agencije


Više iz rubrike Svijet
POPULARNO